Om CodeFlair

Joakim Telling Berg Foto

Filosofien bag CodeFlair er, at det skal være så nemt som muligt for virksomheder at komme i gang med at automatisere og optimere deres processer i Excel.

Derfor tilbyder CodeFlair en gratis indledende analyse samt et gratis konsulentbesøg, så du nemt og hurtigt kan komme i gang!

CodeFlair har løst mange forskellige typer opgaver, som du kan læse mere om her.

Ring for en uforpligtende samtale

Mit navn er Joakim Telling Berg og jeg brænder for at løse komplekse problemstillinger!
I mere end 2 år har jeg anvendt netop dette drive til at udvikle Excel-løsninger til et hav af forskellige forretningsopgaver.

Jeg lægger stor vægt på den gode kundeoplevelse og jeg bestræber mig derfor på at levere en ekstraordinær service helt tæt på den individuelle kunde. Denne service indebærer alt lige fra ad hoc sparring til en forsikring om, at løsningerne er skræddersyet til kundens situation, således løsningen virker i alle tænkelige scenarier, som slutbrugeren kan blive udsat for.

Derudover drives jeg af at erhverve mig ny viden og erfaring, hvorfor jeg gør en ekstra indsats for at lære kundens forretning og situation grundigt at kende. Dette fokus skaber efter min mening en større intimitet mellem kunde og konsulent, som vækker tillid og sikrer fælles forståelse.

Jeg tror på, at et indledende gratis konsulentbesøg er en investering i kunden, der skaber et bedre resultat i sidste ende.
Jeg ser frem til at høre fra dig!